Menu

Fejringen af EfBs 100 års jubilæum

image
26. juli 2024 kl. 20:42

Tirsdag den 23. Juli 2024 var det nøjagtig 100 år siden EfB blev stiftet og i den anledning havde vi inviteret alle nuværende medlemmer, tidligere spillere, sponsorer, samarbejdspartnere og øvrige EfB´ere til reception.

Til trods for at dagen lå lige midt i sommerferien, havde mere end 200 personer meldt deres ankomst. Det var fuldstændig overvældende at så mange havde lyst til at deltage i festlighederne. Men stor ros til Brian Steiness for et flot pyntet klubhus og for at sørge for at alle fik både mad og drikke.

Klubbens bestyrelsesformand Søren Copsø, bød velkommen til receptionen og afholdte herefter en meget flot tale. Talen kan læses i sin fuld ordlyd i vedhæftede dokument. 

I EfB moderklub vil vi gerne sige tusind tak til alle dem der kom og fejrede dagen. Der var både deltagelse af de helt unge spillere fra moderklubben til "tykke maver", spillere og trænere fra akademiet, hele førsteholdstruppen inklusiv trænere, mange gamle legender, hele administrationen fra eliten, vores hovedsponsor VIKING, rigtig mange andre sponsorere og samarbejdspartnere og øvrige EfB´ere.

Derudover vil vi selvfølgelig også sige mange tak for gaverne.

 

Bestyrelsen Esbjerg forenede Boldklubber

 

Bilag: Formandens tale

Luk