Menu

Manden bag billederne

image
09. september 2024 kl. 12:01

Hvis du nogle gange har undret dig over hvem ham ”manden” med kameraet, der render rundt og tager masser af billeder på EfB´s baner, er? Så er du absolut ikke alene!

Jeg havde set ham mange gange, jeg har også set hans billeder mange gange. Jeg har endda skrevet med ham, for at få lov til at bruge hans billeder. Men jeg anede ikke hvem han var!

Derfor besluttede jeg mig for at invitere Jonathan til en snak i klubhuset på Gl. Vardevej. Heldigvis takkede Jonathan ja til invitationen og vi mødtes en kold eftermiddag i januar.

Jeg fandt hurtigt ud af at Jonathan er en helt fantastisk person. Åben og meget behagelig. Det der undrede mig mest, var egentlig hvorfor han brugte så meget tid på at rende rundt og tage billeder på Gl. Vardevej. Det fandt jeg ud af med det samme – han er, i ordets mest positive forstand, en giganørd indenfor billeder, billede redigering, kameraer og andet udstyr. Jeg blev i hvert fald blæst bagover da han begyndte at fortælle om teknikken bag og hvordan han var nødt til at skifte kamera for at kunne optimere billederne og nå rundt på hele banen. Det var virkelig inspirerende.

Der er flere ting der spiller ind når Jonathan udvælger de kampe han tager billeder af. Først og fremmest skal vejret være godt, derefter skal tiden være til det. Derudover får han også mange henvendelser fra spillerne via insta eller fb, og ofte imødekommer han disse henvendelser. Dels fordi Jonathan er en flink fyr men også fordi spillerne i EfB behandler Jonathan med stor respekt. For som han siger, så er fodbolddrengene altid utrolig høflige og de kommer altid forbi og hilser og får en snak.

Specielt det sidste er vi i EfB utrolig stolte af. En af vores absolut vigtigste grundværdier er at lære spillerne at behandle både hinanden og andre ordentlig og med respekt.

Jonathan tager rigtig mange gode billeder af ungdomsholdene i EfB, men rent faktisk finder han også tid til at fotografere 1. holdet på Blue Water Arena.

Udover selve kunsten at tage gode billeder, så fortæller Jonathan også at der ligger utrolig mange timer i processen med at udvælge de rigtige billeder og herefter redigere billederne så de bliver så gode som overhovedet muligt. Og så skal de selvfølgelig også uploades til de forskellige platforme. På facebook hedder siden: JNet Photography Sport og på instagram: JNetphotosport. Hop endelig ind og se billederne.

Jonathan har i øvrigt også indvilliget i at hjælpe os med at få taget nogle rigtige gode holdbilleder af de forskellige årgange i EfB. Det glæder vi os til at få sat i gang.

Tusind tak for billederne Jonathan. Det er en fornøjelse hver eneste gang der kommer et nyt opslag fra dig på dine sider.

Luk